Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdekspor'lu futbolculara moral yemeği

Erdekspor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Erdekspor’lu futbolcular ve yöneticileri Kıraça Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Kıraça Restaurant İşletmesi Sahibi Engin Şayan, Erdekspor’lu futblculara yarın İzmir’de Narlıderespor ile karşılaşacak maç öncesi moral yemeği verdi.
Düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yapan Kıraça Restaurant İşletmecisi Şayan, Erdekspor’un sezonu şampiyon olarak tamamlayacağına inandığını söyleyip, tüm ilçe esnafı olarak Erdekspor’a destek çıkılmasını istedi.
Kıraça Restaurant’ın deniz manzaralı bahçesinde gerçekleşen yemeğe Erdeksporlu futbolcuların yanı sıra teknik kadrodan sportif direktör Can Cangök, Antrenör Mesut Dilsöz, Erdekspor’da başlayan futbolculuk yaşamını sırası ile Balıkesirspor ve Kayserispor’la devam eden Genç Milli Takım eski futbolcularından Tayfun Türel ile Erdekspor Yöneticilerinden Haluk Can Turan katıldı.
Futbolcular ile teknik kadronun da hazır bulunduğu öğle yemeğinden sonra Erdekporlu futbolcular Pazar günü oynayacakları Narlıderespor karşılaşması için Yosun Otel’de kampa girdikleri öğrenildi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli